Het gehele bestelproces van onze webwinkel is beveiligd met een Secure Socket Layer (SSL) technologie, die je persoonlijke- en betalingsgegevens versleutelt voordat deze naar ons worden gestuurd. Op deze manier wordt je informatie beschermd tegen ongeautoriseerd gebruik.

Fair.nl accepteert de volgende betaalmogelijkheden:

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Als je er voor kiest om te betalen via iDEAL dan word je vanaf onze site automatisch doorverwezen naar de site van iDEAL waar je kunt inloggen via internetbankieren bij je eigen bank. iDeal wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken zoals ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank en de SNS Bank. Nadat je je bank opdracht heeft gegeven om het bedrag over te maken nemen wij je bestelling per direct in behandeling.

PayPal

PayPal is een online betalingssysteem dat gebruik maakt van e-mailadressen waarmee betalingen kunnen worden gedaan. De betaling gebeurt via het PayPal-account van de koper en komt terecht op het PayPal-account van de verkoper. PayPal is een veilige, gemakkelijke en snelle manier van betalen. Met PayPal kun je betalen vanaf je bank of giro, creditcard, of via het saldo van je PayPal rekening. PayPal betalingen kunnen worden voldaan aan ons PayPal account. Via onze betalingsmogelijkheden wordt deze overboeking vanzelf in orde gemaakt indien u kiest voor een betaling via PayPal.

Bankoverschrijving

Bankoverschrijvingen kunnen worden overgemaakt naar:

IBAN nummer : NL64 INGB 0006 2621 58
BIC/SWIFT nummer: INGBNL2A
Ten name van: Wereldse Juwelen
Onder vermelding van: je ordernummer

Alle informatie voor de overschrijving vind je ook terug in de orderbevestiging die je per email ontvangt na plaatsing van je bestelling. Zou je bij de betaling het ordernummer willen vermelden. Zodra de betaling door ons is ontvangen nemen wij je bestelling direct in behandeling.
Wanneer je deze betaalmethode gebruikt zullen de bestelde artikelen maximaal 5 dagen voor je gereserveerd worden, volgt er geen betaling dan wordt je order geannuleerd.

Creditcard

Kies je voor betalen met creditcard dan accepteren wij American Express, MasterCard en Visa. Voor een betaling met creditcard vul je je je je naam, creditcardnummer, vervaldatum van de kaart en de 3-cijferige CVC (Creditcard Verification Code) aan de achterzijde van de kaart in.

Cadeaubon

Ben je in het bezit van een cadeaubon, dan kun je tijdens het bestelproces de cadeauboncode van jouw cadeaubon in het daarvoor bestemde vakje invullen. Tevens staat op de achterkant van de cadeaubon stap voor stap omschreven hoe de cadeaubon verzilverd kan worden.

Onder Rembours

Kies je voor een betaling onder rembours dan dien je je bestelling contant te betalen aan de postbode bij levering. Bij betaling onder rembours worden  € 25,00 verwerkingskosten in rekening gebracht. Wij nemen je bestelling direct in behandeling.

Handgemaakte zijden sjaal uit Bali