Uiteraard hopen we dat je helemaal tevreden bent met je aankoop. Ben je dat onverhoopt niet, dan kun je je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst retourneren of ruilen. De kosten voor een retourzending zijn voor de klant.

Retourneren

– Wil je je aankoop retourneren, dan verzoeken we je deze aan te melden via het formulier op deze pagina.

– Bij je bestelling vind je tevens een retourformulier, vul deze zo volledig mogelijk in. Vergeet dit niet anders kunnen we je retouraanvraag niet in behandeling nemen. Het artikel kan alleen ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd en in de ‘indien mogelijk’ originele verpakking geretourneerd worden. Wanneer wij het vermoeden hebben dat artikelen gedragen of in gebruik genomen zijn kunnen wij je aanvraag weigeren.

– Klik hier voor het Model Herroepingsrecht.

Retouradres

Stuur het artikel dat je wilt retourneren samen met het retourformulier naar onderstaand adres:

Fair.nl
Clusiuslaan 2
1906XM Limmen
Nederland

De verantwoordelijkheid van de retourzending ligt bij de afzender.

Terugbetaling

Wanneer wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen, sturen wij een bevestiging per email.

Fair.nl vergoedt alle betalingen van onze klanten, inclusief eventuele leveringskosten die door Fair.nl in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde product, ten alle tijden binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je ons de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor jou als klant.

Wij gebruiken voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel als de klant heeft gebruikt, tenzij de klant instemt met een andere methode.

Ruilen

Als je een artikel wilt ruilen neem dan contact met ons op via info@fair.nl. Het artikel is voor je gereserveerd zodra je van ons een bevestiging per email hebt ontvangen.

Aanmelden retourzending

We gebruiken je gegevens alleen om je een e-mail terug te sturen (privacyverklaring)

* zijn verplichte velden