Het perfecte cadeau om te geven

Een origineel cadeau ontvangen is leuk, maar iemand een mooi cadeau geven is misschien nog wel veel leuker. Er is altijd wel een reden te bedenken om iemand te verrassen met een prachtig origineel cadeau. Hoe leuk is het om iemand een cadeau te geven op zijn verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid? Maar gewoon zomaar iemand een cadeau geven, is misschien wel de meest spontane en verrassende manier om iemand eens flink in het zonnetje te zetten. Maar wat geef je iemand dan? Voor unieke originele cadeaus die handgemaakt zijn door talentvolle ambachtslieden uit verschillende werelddelen ben je bij fair.nl bij het goede adres. We hebben een veelzijdige collectie handgemaakte creaties van kunstenaars over de hele wereld samengesteld, variërend van klankschalen tot zijden sjaals.  

Bij originele kadoos voor haar, denk je natuurlijk aan je moeder, vriendin of geliefde. Ben je opzoek naar een origineel kado voor die ene speciale vrouw in jouw leven, dan zal je bij fair.nl zeker slagen. We hebben bijzondere kadoos voor haar verjaardag, Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag en elke bijzondere gelegenheid die je maar kunt verzinnen. We hebben een uniek assortiment kadoos, waarvan die speciale vrouw in jouw leven zeker gaat stralen. Wellicht kun je een mooi origineel kado voor haar vinden uit het land waar ze naar toe is gereisd en mooie herinneringen aan heeft. Misschien heeft ze een werelddeel of land waar ze bijzonder graag komt en kun je haar een mooi cadeau uit dat continent geven. Veel vrouwen zijn dol op prachtige stoffen en accessoires. Met bijvoorbeeld een mooie handgemaakte sjaals uit India of Bali geef je een origineel kado die ze graag draagt. Met dit aandenken, zal ze jouw cadeau zeker nooit vergeten.

Originele cadeaus voor elke gelegenheid

Mooie originele cadeaus voor elke gelegenheid zijn soms moeilijk te vinden. Wil je een geliefd iemand graag een mooi en uniek cadeau geven dan zijn onze handgemaakte fair trade producten een schot in de roos. De originele cadeaus zijn met liefde en aandacht gemaakt. Dus wil je diepe indruk maken op de ontvanger van jouw cadeau, dan gaat dat met deze handgemaakte cadeaus zeker lukken.

Bijzonder cadeau nodig?

Onze originele cadeaus zijn speciaal omdat ze allemaal handgemaakt zijn door ambachtslieden. Dat maakt dat deze bijzondere cadeaus uniek zijn omdat er niet één hetzelfde is. Kunstenaars van over de hele wereld hebben bijgedragen om een collectie samen te stellen met handgemaakte fair trade producten. Alle ambachtslieden hebben ieder in hun eigen discipline de mooiste bijzondere cadeaus gemaakt. Denk hierbij aan het bewerken van wol en zijde om prachtige sjaals te creëren, maar ook het bewerken van metaal voor prachtige kandelaars en klankschalen.

Cadeau ideeën

Een leuk cadeau idee is vaak lastig te vinden. Maar met onze originele en unieke cadeau ideeën is het vast een stuk makkelijker om tot een keuze te komen. Bij fair.nl kunnen we je zeker helpen om inspiratie op te doen voor mooie originele cadeaus. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een cadeau voor een echte koukleum, dan is een deken uit Lesotho een super geweldig cadeau idee. De dekens hebben opvallende bonte kleuren en een bijzonder design. Je kunt je er heerlijk in opkrullen op de bank en voor de wat koelere zomeravonden blijf je gegarandeerd de hele avond warm op je terras. Ben je een echte romanticus, dan zijn de boterlampjes uit Tibet een origineel cadeau idee. Ze zijn gemaakt van messing en geven met een brandend kaarsje en mooie warme gloed. Een ander origineel cadeau idee zijn de handgeweven placemats uit Lesotho. Voor iedereen die het leuk vindt om de tafel mooi te dekken, zijn deze placemats een top geschenk. Bewonder de webshop en doe inspiratie op voor al onze cadeau ideeën.

Originele cadeaus online kopen?

Onze bijzonder originele cadeaus komen uit de hele wereld. Onze collectie is handgemaakt en uniek en dat maakt ons net even anders dan andere webshops met originele cadeaus. Elke keer als je een uniek handgemaakt product koopt, geef je niet alleen iets zinsvols, maar heb je ook positieve invloed op het leven van de ambachtslieden. Ontdek onze bijzondere vondsten en unieke creaties en verspreid op die manier een beetje geluk! Al onze bestellingen worden gratis ingepakt, zodat onze geschenken onvergetelijk zijn.  Of deze nu voor jezelf of voor iemand anders zijn. Heb je snel een cadeau nodig? Bestel je perfecte cadeau dan voor 16:00 uur online dan verzenden wij het nog dezelfde dag. Of laat het thuis bezorgen bij diegene die je een cadeau wilt geven, dan kun je ook een leuk gratis kaartje laten meesturen met jouw persoonlijke tekst erop.  En mocht je toch niet tevreden zijn, dan mag je het cadeau altijd retourneren.