Als je op zoek bent naar een accessoire dat zowel stijlvol als duurzaam is, hebben we iets bijzonders voor jou – onze tassen en clutches van koeienhuid.

Onze koeienhuid tas en clutch van leer

In een wereld die steeds meer bewust wordt van duurzaamheid, blijft Fair.nl trouw aan haar belofte om stijlvolle, handgemaakte producten aan te bieden die niet alleen een statement zijn voor je look, maar ook voor je waarden. Met onze koeienhuid tassen voor dames brengen we een ode aan de natuurlijke schoonheid van koeienhuid, terwijl we haar unieke eigenschappen omarmen.

Onze tassen en clutches van koeienhuid zijn meer dan gewoon een mode-accessoire. Elk stuk is een uitdrukking van onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, gecombineerd met een ongeëvenaard gevoel voor stijl. Onze tassen van koeienhuid, vakkundig vervaardigd door ervaren ambachtslieden, staan symbool voor onze toewijding aan fair trade producten.

Koeienhuid is niet alleen een duurzaam materiaal, maar het is ook ongelooflijk veelzijdig. Met een reeks natuurlijke patronen en kleuren, hebben onze koeienhuid tassen en clutches een unieke uitstraling die je look een opvallende touch geeft.

Dus ben je op zoek naar een elegante clutch voor die speciale gelegenheid, onze collectie van tasjes met koeienvacht, heeft iets te bieden voor iedereen. Bewonder onze webshop en ontdek vandaag nog de natuurlijke schoonheid en duurzaamheid van koeienhuid.

Onze unieke collectie lederen koeienhuid tassen en clutches

Onze handgemaakte clutches uit Peru zijn echte blikvangers. Het onderscheidend vermogen van de tasjes ligt niet alleen in het specifieke ontwerp en kleurenpalet van de stof, want het meest kenmerkende aspect is de flap gemaakt van koeienhuid, die een rustiek en tegelijkertijd elegant element toevoegt.

Deskundige wevers uit de Sierra van Cajamarca hebben de stof voor deze tasjes en clutches gemaakt, gebruikmakend van hoogwaardig Pima katoen. Het katoenen van de tasjes hebben allemaal een andere kleur en zijn voorzien van verschillende patronen. De harmonieuze combinatie van het katoen, het leer en de koeienvacht maakt iedere tas uniek.

Een charmant detail is het kleine spiegeltje aan de binnenkant van de flap, perfect voor het bijwerken van je make-up onderweg. De tas is gemakkelijk mee te nemen en beveiligd met zowel een ritssluiting als een magnetische sluiting. Het einde van de rits kan met een drukknoop bevestigd worden aan de zijkant van de clutch, waardoor alles netjes op zijn plaats blijft.

Met deze clutch maak je niet alleen een stijlvol statement, maar toon je ook individualiteit. Hij is immers een uniek stuk, slechts eenmalig vervaardigd. Mis dus niet de kans om dit unieke accessoire in je bezit te krijgen.
Met de tasjes van koeienhuid uit ons assortiment, maak je niet alleen een stijlvol statement, maar onderstreep je ook je eigen individualiteit. Elk item is een uniek stuk, speciaal ontworpen en vervaardigd. Mis dus niet de kans om deze unieke accessoires in je bezit te krijgen, om er je kleine spullen in mee te nemen.

Natuurlijke materialen en hand gemaakt van hoogwaardig leer

De ontwerpster achter de unieke stof van onze clutches, zet zich in voor het behoud van traditionele handwerktechnieken en sociale vooruitgang in afgelegen plattelandsgemeenschappen. Ze promoot handgemaakte producten en toont respect voor de levensstijl van deze gemeenschappen.

Ze streeft ernaar een actieve schakel te zijn tussen de traditie en moderniteit in Peru. Bewust van het belang van het behoud van lokale tradities, respecteert ze de authentieke leefomgeving van de ambachtslieden. De wevers bevinden zich in een landelijke regio van de noordelijke staat Cajamarca, genesteld in de Andes en omringd door adembenemende landschappen van bergen, velden en boerderijdieren. Ze maken gebruik van taille weefgetouwen, een oud instrument dat ze ‘callua’ noemen.

Elke dames tas gemaakt door de ontwerpster weerspiegelt niet alleen de vaardigheid van de ambachtslieden, maar ook haar eigen oog voor hedendaagse trends. Zij bezit de vaardigheid om eigenschappen zoals verstelbare kenmerken en het afneembare leer naadloos te integreren in haar traditionele ontwerpen. Dit samenspel van oud en nieuw resulteert in unieke tasjes die niet alleen een blik vangen door hun esthetische aantrekkingskracht, maar ook door hun functionele veelzijdigheid.

Door het creëren van deze unieke producten van echt leer, werkt ze aan het behoud en de waardering van het vakmanschap en de kwaliteit van het Peruaanse handwerk. Het resultaat is een assortiment van uitzonderlijk hoge kwaliteit, bijzonder ontworpen clutches en tassen. Deze zijn beschikbaar voor bestellingen op in onze webshop, klaar om toegevoegd te worden aan jouw collectie.

Koeienhuid tas

Klik op de clutches om ze te bekijken

Koeienhuid clutch
tas met koeienhuid